Translation missing: uk.general.accessibility.skip_to_content
+380989154915 ; e-mail: mekkoua@gmail.com
+380989154915 ; e-mail: mekkoua@gmail.com
Матраци ТМ Fjord - втілення скандинавської довершеності!

Матраци ТМ Fjord - втілення скандинавської довершеності!

Серія матраців Fjord виготовлена за скандинавською технологією, поєднує в собі інноваційні матраци, що наділені унікальними властивостями. Для їх виготовлення використовуються інтелектуальні пружинні блоки, високоякісні матеріали та найсучасніші наповнювачі. Створюючи матраци Fjord ми спиралися на чотири основні особливості скандинавської довершеності - простота, функціональна практичність, чіткість ліній та стримана елегантність.

 

Переваги матраців Fjord:
  • Безкоштовна доставка до вашого будинку! Ви платите тільки за матрац і комісію 2% за повернення коштів, якщо обрали оплату готівкою при отриманні.
  • Моделі цієї серії розроблені для людей, що цінують комфорт та зручність, але бажають не створювати велике навантаження на свій бюджет. Особливістю серії є зручна упаковка - вакуумне пакування у бокси, що гарантує максимальну гігієнічність та адаптивність до транспортування.
  • Оригінальна технологія скручування матраца дозволяє в декілька разів зменшити його об’єм та зробити зручним для перевезення навіть у легковому автомобілі.
  •  Ретельний підбір комплектуючих та унікальні технологічні рішення дозволяють матрацам відновлюватися після розгортання без втрати якості. Час відновлення до первісної форми від 12 до 24 годин.
  •  Матраци Fjord поєднують в собі чудову природну амортизацію з надійною анатомічною підтримкою, завдяки чому не відбувається здавлення судин та нервових закінчень.
  •  Під час відпочинку створюється ортопедичний ефект - рівномірно розподіляється вага тіла людини на поверхні матраца та формується правильне положення хребта

 

Q-Dry & Soft

Технологія Q-Dry & Soft розроблена компанією Бойтекс, започаткувала нову еру стрейчевих тканин з ідеально. абсорбцією та шовковистим відчуттям дотику. Q-Dry & Soft – це технологія, що змінить Ваше уявлення про матрацні тканини за рахунок переконливих доказів неперевершеної якості та оптимального комфорту для сну.

 

Переваги матрацної тканини Q-Dry & Soft

Клімат контроль: Високі повітряпроникні властивості, разом з яскраво вираженими волого-поглинаючими характеристиками створюють своєрідну функцію клімат контролю у матеріалі Q-Dry & Soft. Завдяки цьому, тканина забезпечує комфортну температуру тіла під час відпочинку та, за необхідності, розподіляє вологу на поверхні для швидкого антибактеріального висихання.

Антистатик: Інтелектуальний шар запобігає статичному накопиченню на волокнах тканини для більш комфортного середовища сну.

Антистрес: Матеріал Q-Dry & Soft невілює статичну енергію, яка накопичується в тілі, щоб забезпечити повноцінне розслаблення тіла.

Легке очищення: Поверхневі волокна тканини формують захисний шар, який дозволяє з легкістю звільнити поверхню від бруду.

Антипілінг: Розроблені інноваційні властивості Q-Dry & Soft забезпечують стійкість до заломів, вм’ятин та ефекту «скатування».

Чуттєва м’якість: У порівнянні зі звичайними стрейчевими тканинами, Q-Dry & Soft забезпечує неймовірно тендітні тактильні відчуття, що не викликають подразнення навіть у людей з надчутливою шкірою. 

Наступна стаття Детальніше про категорії тканин