Translation missing: uk.general.accessibility.skip_to_content
+380989154915 ; e-mail: mekkoua@gmail.com
+380989154915 ; e-mail: mekkoua@gmail.com

Про матраци Мекко у диванах

Усі наші дивани Мекко оснащені ортопедичними матрацами. У нашій колекції матраців для диванів представлені, як пружинні, так і безпружинні моделі матраців. Кожен матрац відрізняється своєю жорсткістю, еластичністю та допустимим навантаженням на одне спальне місце. Основою для усіх матраців служить деревяний каркас із бруса, усилений поперечними брусами кожних 50см по довжині сидіння, а також суцільним листом фанери на все спальне місце.

Першим пропонуємо Вам пружинний матрац

Bonel Standart Hard Plus (Бонель Стандарт Хард Плюс)

Це матрац на пружинній системі Бонель, усилений ребрами жорсткості із високогустинного пінополіуретану між кожним рядом пружин. Наступним шаром після пружин є термовойлок та комфортний шар високогустинної ортопедичної піни. Увесь матрац вкритий шаром силіконізованого волокна (синтепоном).  Даний матрац характеризується високим рівнем навантаження на одне спальне місце, а саме 140кг та доступною ціною. Гарантія на даний матрац складає 2роки.

По 10-ти бальній шкалі твердості даний матрац має 9 балів.

Наступним матрацом є безпружинний матрац

Lux (Люкс)

Це ортопедичний матрац виконаний без використання пружин, оснащений двома шарами ортопедичних пін різної густини та жорсткості. Нижній високий шар виготовлений із твердої зносостійкої піни, яка підтримує хребет у правильному положенні. Верхній шар виготовлений із латексоподібної піни підвищеної зносостійкості, але одночасно із цим вона володіє високим рівнем комфортності. Вкритий шаром силіконізованого волокна (синтепоном). Даний матрац володіє оптимальним співвідношенням ціни, якості і комфорту, а також високим рівнем допустимого навантаження на одне спальне місце, а саме 150кг. Гарантія на даний матрац складає 3роки.

По 10-ти бальній шкалі твердості даний матрац має 8 балів.

Ще одним пружинним матрацом у нашій лінійці є 

Pocket Spring Cocos (Покет Спрінг Кокос)

Виготовлений на незалежній системі пружин Покет спрінг. Особливість даних пружин у тому, що кожна пружина знаходиться у свому окремому чохлі і не зв'язана одна з одною. Така система дозволяє кожній пружині реагувати  на ваше тіло незалежно від інших, ідеально повторюючи форму вашого тіла. Для збільшення зносостійкості та кращого ортопедичного ефекту ми дали шар кокосової койри. Останнім шаром є високогустинна ортопедична піна, яка вкрита шаром силіконізованого волокна. Даний матрац ідеально підійде людям, які використовують диван більше, як ліжко ніж диван. Максимальне навантаження на одне спальне місце 100кг та гарантія якості 2роки.

По 10-ти бальній шкалі твердості даний матрац має 6 балів.

Настуний у нашій лінійці є матрац

Gold (Голд)

Найвитриваліший і найтвердіший із наших матраців. Володіє високим ортопедичним ефектом та можливістю витримувати аж до 200кг навантаження на одне спальне місце. Такі характеристики він отримав завдяки шару надтвердої ортопедичної піни знизу та високим шаром високогустинної латексоподібної піни зверху, традиційно це все вкрито шаром силіконізованого волокна (синтепоном). Ще одним беззаперечним плюсом, яким володіє даний матрац є дуже великий гарантійний термін, а саме 5років! Даний матрац підійде людям із масою більше 100кг, а також людям, які люблять тверді матраци.

По 10-ти бальній шкалі твердості даний матрац має 10 балів.

Виникли питання, щодо підбору матраца? Дзвоніть нам або пишіть на пошту чи Вайбер 0968319377 (Viber), info@mekko.com.ua